Hvorfor vælge sparekassen som erhvervsbank?

Som erhvervskunde i sparekassen har du fordel af, at vi er en stærk lokal bank med korte beslutningsveje og en enkel forretningsidé, der bygger på nærhed, tæt dialog og hurtig ekspedition. Kort og enkelt.

Vi er tættere på dig og din virksomhed
Som erhvervskunde i sparekassen har du en rådgiver, du har tillid til, som kender dig og din virksomhed, og som kan træffe beslutninger lokalt, så du er sikker på at få kompetent og skræddersyet service samt hurtig ekspedition.

Erhverv i alle brancher er velkomne
Vi har rådgivere med indsigt i og specifik viden om små og mellemstore virksomheder og erhverv i alle brancher, som er klar til at hjælpe dig. Vi byder erhvervsdrivende velkommen i en af vores mange lokale filialer eller i et af sparekassens 9 områdecentre samt to større erhvervscentre på Sjælland og Fyn.

Vi har også landbrugsspecialister og erhvervsrådgivere med specifik viden om landbrug.

Læs mere om, hvad vi tilbyder landbrugskunder.

Hvad kan vi gøre for dig? 
Vi hjælper dig med finansiering og rådgivning, og vi går langt for at finde løsninger, når du står over for nye muligheder og udfordringer.

Du finder vores områdecentre, som både kan rådgive dig om din private økonomi, din formue og din virksomhed i Hillerød, Holbæk, Islands Brygge, Køge, Næstved, Ringsted, Roskilde, Slagelse og Odense City.

Du finder vores to større erhvervscentre i Holbæk og Odense, hvorfra vi bl.a. håndterer vores største erhvervskunder. 

Du er altid meget velkommen til at kigge forbi din lokale filial, som både kan hjælpe dig som privat- og erhvervskunde. 

Find en filial nær dig

Michael - Erhverv
Michael Christensen, indehaver af Bolchekogeriet Almuegaarden

"Som erhvervsdrivende er det vigtigt med en lokal og beslutningsdygtig rådgiver, der hurtigt kan hjælpe, når jeg har brug for det".