Netbankforsikring

Som erhvervskunde i sparekassen er du i de fleste tilfælde dækket af vores forsikring til Netbank, hvis du oplever svindel i din Netbank Erhverv.

Dog skal din virksomhed opfylde forsikringsbetingelserne for automatisk at være dækket ved svindel i netbanken. Fx er virksomheder med en omsætning på over 50 mio. kr. samt foreninger og ikke-majoritetsejede datterselskaber ikke dækket af forsikringen.

Du kan læse betingelserne for dækning ved svindel i forsikringspolicen nedenfor.

Sparekassens Netbankforsikring koster ikke noget. Den er automatisk en del af din netbankaftale, og kan derfor ikke fravælges. Den dækker derfor også kun i tilfælde af, at du ikke har tegnet en anden tilsvarende forsikring.

Samarbejde med Købstædernes Forsikring
Det er Købstædernes Forsikring, og dermed sparekassens faste samarbejdspartner på forsikringsområdet, der leverer forsikringsløsningen til Netbank til vores erhvervskunder. 

Læs alle betingelserne i forsikringspolicen for Netbankforsikring til erhvervLæs gældende vilkår på siden om priser og vilkår for erhverv

Kontakt os
Ønsker du at vide mere om vores Netbankforsikring eller en eventuel kriminalitetsforsikring, der dækker mere end blot svindel i Netbank Erhverv, er du altid velkommen til at kontakte din rådgiver.