Netbank Erhverv

Netbank Erhverv er et fleksibelt betalings-, informations- og styringssystem, der er udviklet, så du kan kommunikere direkte med os. Alle dine bankoplysninger ligger på vore beskyttede servere.

Integration med løn- og økonomisystemer

Netbank Erhverv kan integreres med de fleste løn- og økonomisystemer. Det giver dig den fordel, at betalinger og meddelelser om betalinger (adviseringer) kan overføres direkte fra din virksomheds økonomisystem til Netbank Erhverv og omvendt.

Se kort formatbeskrivelse
Se specificeret formatbeskrivelse


Integration via BankConnect

Du kan også forbinde dit økonomisystem via Bank Connect.


Godkendelse og fuldmagter

Aftalen om Netbank Erhverv kan udformes, så to brugere af Netbank Erhverv kan godkende betalinger for hinanden. Fuldmagterne kan frit tilpasses den enkelte bruger.

Styr selv dine fuldmagter 
Med en Selvadministrationsaftale kan du selv foretage ændringer, og du får desuden overblik og kontrol over, hvad brugerne kan i Netbanken.

Læs mere om Selvadministrationsaftale

Netbank Erhverv via mobilen

Med Mobilbank Erhverv kan du nemt og hurtigt få overblik over og styre din virksomheds økonomi, hvor og hvornår det passer dig. Også når du ikke er i nærheden af din Netbank.

Læs mere om Mobilbank Erhverv

Netbankforsikring

Bruger din virksomhed Netbank, får I (i modsætning til privatkunder) ikke dækket tab, som skyldes netbankindbrud. Derfor er Netbank Erhverv automatisk omfattet af en forsikring, der sikrer dig i tilfælde af et netbankindbrud. 

Hjælp og support

Har du problemer med installationen, den daglige brug eller bare generelle spørgsmål, har vi en medarbejder siddende klar ved telefonen.