Løn- og personaleløsninger

Medarbejdere medfører administration. Udbetaling af løn er et eksempel på en opgave, der tager din tid i hverdagen. Heldigvis behøver det ikke at være sådan.

Samarbejde med Bluegarden (tidl. Multidata)
Vores samarbejdspartner Bluegarden tilbyder løsninger til behandling af løn. Hvis du allerede benytter eller ønsker at benytte et af Bluegardens lønprodukter, så kontakt os for en gennemgang af dine muligheder.

Lønløsninger
Bluegarden tilbyder forskellige lønløsninger, der på en effektiv og fleksibel måde kan håndtere dine lønudbetalinger. Du kan vælge selv at stå for lønbehandlingen, eller du kan vælge at overlade opgaven helt til Bluegarden.

Personaleløsninger
Hos Bluegarden kan du få udarbejdet ansættelseskontrakter eller få gennemgået dem, du allerede har. Bluegarden kan også søge om refusioner på dine vegne hos det offentlige, så din virksomhed ikke går glip af penge, den er berettiget til.

Fordele - Bluegarden
Fordelen ved at anvende en løsning fra Bluegarden er, at:

  • beregning og indberetning sker automatisk og til tiden
  • lønsedler, årsopgørelser mm. udarbejdes af lønsystemet.
  • der sker løbende opdatering i forbindelse med nye lovkrav og lignende.

Få en gratis gennemgang
Vil I gerne have en gratis gennemgang af virksomhedens løn- og personaleløsninger, herunder eventuelle omkostningsbesparelser ved at skifte til Bluegarden, kontakter Bluegarden jer gerne. Udfyld oplysningerne nedenfor.

 

Kontakt os for en gratis gennemgang af løn- og personaleløsninger

Send

Felter er obligatoriske og skal udfyldes.