Drømmer du om at starte virksomhed?

Vi hjælper dig godt i gang med en attraktiv etablerings- eller iværksætterkonto, hvor du kan spare op og få 5 % i bonus-rente.

Med sparekassens etablerings- eller iværksætterkonto kan du spare op på fordelagtig vis og få udbetalt en bonus-rente på 5 %, når du etablerer virksomhed*.

Bliv kontaktet

Få en skattefordel
Det du sætter ind på kontoen bliver trukket fra i din personlige indkomst på selvangivelsen. Du får altså en skattefordel, du ikke opnår med en traditionel opsparingskonto.

Særlig bonus-rente
Samtidig får du som noget helt særligt i sparekassen en bonus-rente på 5 % af indskuddet på din etablerings- eller iværksætterkonto.

Bonussen - på maksimalt 25.000 kr. - får du udbetalt, når du etablerer din virksomhed.

Har du flere etablerings- og/eller iværksætterkonti, kan du højest få udbetalt en bonus på i alt 25.000 kr.

Hvad må opsparingen bruges til?
Indskuddet på din etablerings- eller iværksætterkonto skal bruges til at etablere en selvstændig erhvervsvirksomhed - det kan også være et aktie- eller anpartselskab eller din ægtefælles virksomhed.

Kontakt os
Hvis du vil vide mere om sparekassens etablerings- eller iværksætterkonto, herunder vilkår for oprettelse, indbetaling m.m., så kontakt din lokale filial.

*Sparekassens etablerings— og iværksætterkonti er et tilbud til eksisterende og nye kunder i vores  markedsområde på Sjælland og Fyn. Udbetaling af bonussen forudsætter helkundeforhold i sparekassen, samt at den eventuelle efterfølgende finansiering af virksomheden sker i sparekassen.

Find filial

ETABLERINGSKONTO

  • De beløb du indskyder på en etableringskonto bliver trukket fra i den personlige indkomst på selvangivelsen med en skatteprocent, der pt. er op til cirka 34 %.

IVÆRKSÆTTERKONTO

  • De beløb du indskyder på en iværksætterkonto bliver trukket fra i den personlige indkomst på selvangivelsen med en skatteprocent, der pt. er op til cirka 52,5 %.
  • Iværksætterkontoen er mest relevant for dig, der betaler topskat i fradragsåret. Ellers anbefaler vi dig en etableringskonto.

Kontakt os vedr. etablerings- og iværksætterkonto

Udfyld nedenstående formular og bliv kontaktet af en medarbejder fra sparekassen vedrørende vores etablerings- og iværksætterkonto.

Send

Felter er obligatoriske og skal udfyldes.