Hvorfor vælge sparekassen?

Skal vi også hjælpe din virksomhed?

Som erhvervskunde i sparekassen har du fordel af, at vi er en stærk lokal bank med korte beslutningsveje og en enkel forretningsidé, der bygger på nærhed, tæt dialog og hurtig ekspedition. Kort og enkelt.

Vi er tættere på dig og din virksomhed
Som erhvervskunde i sparekassen har du en rådgiver, du har tillid til, som kender dig og din virksomhed, og som kan træffe beslutninger lokalt, så du er sikker på at få kompetent og skræddersyet service samt hurtig ekspedition.

Bliv kontaktet

Erhverv i alle brancher er velkomne
Vi har rådgivere med indsigt i og specifik viden om små og mellemstore virksomheder og erhverv i alle brancher, som er klar til at hjælpe dig. Vi byder erhvervsdrivende velkommen i en af vores mange lokale filialer eller i et af sparekassens områdecentre samt to større erhvervscentre på Sjælland og Fyn.

Vi har også landbrugsspecialister og erhvervsrådgivere med specifik viden om landbrug.

Læs mere om, hvad vi tilbyder landbrugskunder.

Hvad kan vi gøre for dig?
Vi hjælper dig med finansiering og rådgivning, og vi går langt for at finde løsninger, når du står over for nye muligheder og udfordringer.

Du finder vores erhvervsafdelinger i Holbæk og Næstved

Derudover finder du to større erhvervscentre i Holbæk og Odense, hvorfra vi bl.a. håndterer vores største erhvervskunder. Ligesom vores Landbrugscenter også altid står klar til at hjælpe dig.

Du er altid meget velkommen til at kigge forbi din lokale filial, som både kan hjælpe dig som privat- og erhvervskunde.

Emil fra EBH Byg i Holbæk
Emil Bergstrøm Hansen, EBH Byg

"Jeg oplever, at beslutningerne bliver taget hurtigt og lokalt, og at det er nemmere at få ført noget ud i livet, end jeg har oplevet det i andre banker".