MobilePay til Erhverv

Som erhvervskunde har du mulighed for at vælge mellem en række forskellige MobilePay-løsninger, der giver dine kunder mulighed for at betale med deres mobil – både fysisk og online.

MobilPay til forretninger 
MobilePay er den mest udbredte mobile betalingsløsning i Danmark, og tilbyder du dine kunder at betale med MobilePay, kan du potentielt modtage mobilbetaling fra over 3,4 millioner brugere.

Giv dine kunder muligheden for selv at vælge
Betaling med MobilePay er et godt supplement til de eksisterende betalingsmetoder. Som erhvervsdrivende kan du eksempelvis reducere mængden af kontanter, hvis du også tilbyder dine kunder at betale med MobilePay. Det øger sikkerheden og frigiver tid, du tidligere har brugt på at håndtere kontanterne. For dine kunder øger det fleksibiliten og giver dem flere muligheder  har man eksempelvis ikke fået pungen med sig, kan man stadig handle med mobilen ved hånden. 

Flere løsninger til forskellige købssituationer
Med seks forskellige MobilePay-produkter findes også betalingsløsningen, der passer til dig og dine kunder, uanset hvordan din forretning ser ud.

Læs mere om de forskellige produkter.

Tilmeld din virksomhed allerede i dag
Du kan tilmelde din virksomhed på MobilePays hjemmeside. Herefter bliver du kontaktet af en medarbejder, der hjælper dig godt i gang.

Tilmeld din virksomhed til MobilePay

Du er også velkommen til at kontakte din rådgiver eller lokale filial i sparekassen, der gerne hjælper med oprettelsen.

Find filial

Har du spørgsmål?
Har du spørgsmål om oprettelse, ring til MobilePay på tlf. 45 14 44 40 (vælg salg og oprettelse i tast-selv-menuen).

Har du brug for hjælp til en eksisterende aftale, ring til MobilePay på tlf. 45 14 44 40 (vælg support i tast-selv-menuen). 

Få svar på ofte stillede spørgsmål om MobilePay Erhverv

Find løsningen, der passer til din forretning

Hos MobilePay kan du vælge mellem seks forskellige løsninger, der passer til forskellige typer af forretninger og købssituationer. Læs mere om løsningerne nedenfor.

betal med mobilpay