Giv din formue ekstra opmærksomhed med Private Banking

Private Banking er et tilbud til dig, der har en investerbar formue på mindst 3 mio. kr., og som enten ønsker at investere selv eller med hjælp fra sparekassens specialister. Læs om dine fordele ved at være Private Banking-kunde i sparekassen her på siden.

Hvad er Private Banking?

Private Banking er formuerådgivning (Wealth Management), der giver din formue ekstra opmærksomhed.

Personlig og lokal formuerådgivning

I sparekassen handler Private Banking først og fremmest om at vise dig og din formue ekstra opmærksomhed. Det gør vi via personlig, nærværende og pertentlig pleje af dine aktiver og interesser.

Derudover får du hurtig og effektiv service samt sparring om din samlede økonomi, herunder selskaber m.v.

Som Private Banking-kunde i sparekassen har du en personlig og lokal Private Banking-rådgiver, der hjælper dig med alle aspekter af din økonomi fra a til z.

Mød vores Private Banking-rådgivere

Læs mere om priser, krav og vilkår for Private Banking

DINE FORDELE SOM PRIVATE BANKING-KUNDE

  • Direkte kontakt til personlig og lokal Private Banking-rådgiver
  • Direkte kontakt til personlig formuerådgiver
  • Mulighed for sparring med investeringsrådgiver
  • Fordelagtige kurtagesatser
  • Porteføljepleje
  • Eksklusivt Mastercard Platinum kreditkort med Priority Pass, der giver adgang til mere end 600 lounges over hele verden – også i København og Billund
  • Invitation til særlige Private Banking-arrangementer og -events.

Nærværende, personlig og lokal pleje af din formue

En investerbar formue på mindst 3 mio. kr. kræver en dyb økonomisk rådgivning, og som Private Banking-kunde får du derfor en nærværende, personlig og lokal rådgiver, som hjælper dig med alle aspekter af din økonomi.

Kunder til møde med en rådgiver

Som Private Banking-kunde har du direkte kontakt til din egen formuerådgiver, der hjælper med at optimere din formue – både når du ønsker at spare op, og når du skal bruge af din formue. Du får særlig rådgivning om:

Når det gælder dine investeringer, kan du både vælge sparekassens attraktive porteføljepleje, eller få sparring hos din egen investeringsrådgiver, hvis du selv ønsker at træffe beslutninger om dine investeringer.

Har du spørgsmål om Private Banking? 
Du er velkommen til at kontakte os for at høre mere om, hvad Private Banking er, hvad vi kan gøre for dig og din formue, eller hvordan du kan blive Private Banking-kunde i Sparekassen Sjælland-Fyn.

Kontakt

glade Private Banking kunder
jan holm og Merete lea møller, private banking-kunder i sparekassen

"Vi er meget tilfredse med samarbejdet med sparekassen, hvor vi får den faglige rådgivning om vores økonomi, investeringer og pension, vi har brug for. På det personlige plan er vores rådgivere utroligt behagelige og hyggelige at være sammen med, og vi føler os trygge ved, at de tænker på os og vil os det bedste."