Giv din formue ekstra opmærksomhed med Private Banking

Private Banking er et tilbud til dig, der har en investerbar formue på mindst 3 mio. kr., og som enten ønsker at investere selv eller med hjælp fra sparekassens specialister. Læs om dine fordele ved at være Private Banking-kunde i sparekassen her på siden.

Kenn Andersen | Markedschef for Investering

Til kontaktformular

I sparekassen handler Private Banking først og fremmest om at vise dig og din formue ekstra opmærksomhed. Det gør vi via personlig, nærværende og pertentlig pleje af dine aktiver og interesser.

Derudover får du hurtig og effektiv service samt sparring om din økonomi. Som Private Banking-kunde i sparekassen har du en personlig og lokal Private Banking-rådgiver, der hjælper dig med alle aspekter af din økonomi fra a til z.

Mød vores Private Banking-rådgivere

DINE PRIVATE BANKING-FORDELE

  • Direkte kontakt til personlig og lokal Private Banking-rådgiver
  • Direkte kontakt til personlig formuerådgiver
  • Mulighed for sparring med investeringsrådgiver
  • Fordelagtige kurtagesatser
  • Porteføljepleje
  • Mastercard Kredit Platinum, der giver adgang til mere end 600 lounges over hele verden - også i København og Billund.

Nærværende, personlig og lokal pleje af din formue

Investerings- og formuerådgiver står og snakker

Som Private Banking-kunde har du direkte kontakt til din egen formuerådgiver, der hjælper med at optimere din formue - både når du ønsker at spare op, og når du skal bruge af din formue. Du får særlig rådgivning om:

Når det gælder dine investeringer, kan du både vælge sparekassens attraktive porteføljepleje, eller få sparring hos din egen investeringsrådgiver, hvis du selv ønsker at træffe beslutninger om dine investeringer.

Læs vilkårene for Private Banking her.

Kontakt os
Du er velkommen til at kontakte os for at høre mere om, hvad vi kan gøre for dig og din formue.

Kontakt

jan holm og Merete lea møller, private banking-kunder i sparekassen

"Vi er meget tilfredse med samarbejdet med sparekassen, hvor vi får den faglige rådgivning om vores økonomi, investeringer og pension, vi har brug for. På det personlige plan er vores rådgivere utroligt behagelige og hyggelige at være sammen med, og vi føler os trygge ved, at de tænker på os og vil os det bedste."