Logo
Skift til pensionistbolig

Er huset blevet for stort?

Når boligbehovet ændrer sig af forskellige årsager som eksempelvis, børnene flytter hjemmefra, du går på pension eller noget helt tredje, overvejer du måske at skifte til en mindre og/eller anden boligtype.

Pensionistbolig_Par_ældre_bolig

Skal du på et tidspunkt skifte til en seniorbolig eller en anden type bolig til "den tredje alder", kan du med fordel allerede nu tænke over dine behov og ønsker. Vi anbefaler, at du i god tid overvejer:

  • Hvilken type bolig dækker netop dit behov som senior eller pensionist?
  • Om du skal eje eller leje dit næste hjem?
  • Har dine børn tilbudt hjælp med et "omvendt forældrekøb"?
  • Om din nuværende bolig skal sælges - eller måske renoveres først?
  • Hvordan du får det optimale ud af overskuddet fra salget af din nuværende bolig?

I sparekassen har vi specialister, der kan rådgive dig om de økonomiske aspekter, som kan være forbundet med skiftet til en seniorbolig.

Vi er klar til at hjælpe dig på rette vej mod lige netop den løsning, som du drømmer om, så du kan få det bedste ud af din formue, når du skal flytte i boligen til "den tredje alder". Kontakt sparekassen i dag og hør nærmere:

Skift til pensionistbolig

Er et "omvendt forældrekøb" noget for jer?

Et omvendt forældrekøb, hvor sønnen eller datteren køber en bolig til sine forældre, kan både være en god investering og en økonomisk hjælp til forældrene.

Hjælp dine forældre godt på vej i en seniorbolig

Hjælp dine forældre med at sikre sig en god og tryg bolig til seniortiden med et omvendt forældrekøb. Det kan være svært at finde en passende bolig, hvis økonomien er beskeden - og der kan en håndsrækning fra børnene være en stor hjælp.

Et omvendt forældrekøb kan være en god investering

Ud over at hjælpe dine forældre med en god bolig til "den tredje alder" kan et omvendt forældrekøb også vise sig at være en rigtig god investering. Kontakt os, hvis du vil vide mere om, hvordan et omvendt forældrekøb kan være en god investering for dig.

Hvad kræver det at lave et omvendt forældrekøb?

Et omvendt forældrekøb kræver naturligvis, at du som søn eller datter har en økonomi, der kan bære købet. Få en vejledende beregning på, hvad du kan købe bolig for, via knappen herunder.

Kom i gang med et omvendt forældrekøb

Kontakt os og få en snak med en af vores lokale rådgivere, som sammen med dig klarlægger din økonomi og dine muligheder, så du og dine forældre får den bedste løsning.