Kvalitetsforbedrende services

Services og tilbud i Sparekassen Sjælland-Fyn

Få overblik over, hvad vi tilbyder dig, der investerer i investerings- og kapitalforeningsbeviser via Sparekassen Sjælland-Fyn.

I Sparekassen Sjælland-Fyn har vi en række samarbejdspartnere på investeringsområdet. Bl.a. formidler og rådgiver vi om investerings- og kapitalforeningsbeviser, og det modtager vi formidlingsprovision for.

Til gengæld leverer vi kvalitetsforbedrende services til vores kunder. Afhængig af, hvor meget vi årligt modtager i provision, får du som kunde adgang til en række forskellige services og tilbud.

Nedenfor kan du se, hvad vi tilbyder dig. Er du i tvivl om, hvilken gruppe du hører til mht. den forventede årlige formidlingsprovision, kan du kontakte sparekassens investeringsafdeling via mail til investering@spks.dk.
 
 
Forventet årlig
formidlingsprovision
0 - 1.000 kr. om året1.000 - 2.500 kr. om året2.500 - 4.500 kr. om året4.500 - 7.500 kr. om året7.500 - 50.000 kr. om året
Adgang til køb og salg af en bred vifte af værdipapirer - herunder også produkter fra uafhængig tredjepartJaJaJaJaJa
Kvartalskommentar på de finansielle markederNejJaJaJaJa
Tilbud om 1 årligt ekstramøde med rådgiver om investeringerNej NejJaJaJa
Tilbud om 1 årligt ekstramøde med specialist (Formuerådgiver eller Investeringsrådgiver)Nej Nej Nej JaJa
Løbende adgang til specialister på formue/investering
Adgang til realtidsoplysninger (kurs, nyheder, ordredybde) via investeringsrådgiver Adgang til sparekassens aktieunivers via Investeringsrådgiver
NejNejNejNejJa
Loft for provisionsbetaling    50.000 kr.

Læs mere om investeringsforeningsbeviser