Investerer med app'en Darwin

Invester selv med mobilappen Darwin

Med investerings-appen Darwin kan alle med en smartphone komme i gang med at investere selv via mobilen. Startindskud fra 1.000 kr.

Hvad er Darwin

Darwin er en spændende mulighed for de af vores kunder, som vil investere selv i aktier og obligationer på en nem og hurtig måde. Darwin er især interessant for private kunder, som vil spare et beløb op eller blot forfølge muligheden for at få en bedre forretning af penge placeret på en almindelig indlånskonto, fortæller Steen Grøndahl, Formue- og Kapitalmarkedsdirektør i Sparekassen Sjælland-Fyn.

Ønsker du at investere med hjælp og rådgivning fra sparekassens investeringsspecialister, er du velkommen til at kontakte din rådgiver eller lokale filial.

Hvordan fungerer Darwin?

Du styrer alt via appen, herunder både oprettelse af aftalen med sparekassen, løbende indskud, valg af investeringsprofil og hævninger. Det hele præsenteret i overskuelige menuer og oversigter.

Darwin gør det nemt at investere på dine præmisser. Du kan tilpasse din investering, så den passer til din økonomi og tidshorisont.

Du kan vælge mellem 4 investeringsprodukter, der har forskellig fordeling af aktier og obligationer (med en aktieandel på hhv. 15, 35, 60 og 80 %) alt efter dit risikoønske.

Produkterne har forskellige risiko- og afkastprofiler på baggrund af fordelingen af aktier og obligationer. Sammensætningen har betydning, da aktier og obligationer typisk ikke følger den samme udvikling.

Hvad koster det?

Det er gratis at købe investeringsprodukter med Darwin, mens det koster 10 kroner at sælge. Omkostningerne ved de fire investeringsprodukter varierer mellem 0,75 % og 0,95 %.

Hent appen til din smartphone

Darwin virker til både iPhone og Andriodtelefoner - du finder appen Darwin i App Store og Google Play.

Læs mere om mobilapp’en Darwin