Bliv kunde i sparekassen

Det er nemt og hurtigt at blive kunde i Sparekassen Sjælland-Fyn. Vi sørger for alt det praktiske – eksempelvis kontakten til din tidligere bank – uden beregning.

Kig forbi, eller kontakt os
Hvis du ønsker en personlig og lokal rådgiver, som er til at få fat i, så kig forbi, eller kontakt en af vores mange filialer eller erhvervscentre.

Du kan også udfylde formularen herunder, så kontakter vi dig hurtigst muligt.

Bliv kontaktet

Opret dig som kunde nu
Du har også mulighed for nemt og hurtigt at oprette dig som kunde online. Når du opretter dig, sender du os de oplysninger, vi har brug for og får mulighed for at oprette din første konto. Efterfølgende kontakter vi dig for en snak om, hvad vi kan gøre for dig og din økonomi.

Vi anbefaler, at du opretter dig via mobil, hvor du har mulighed for at tage billede af bl.a. dit sundhedskort. Gå ind på www.spks.dk/kunde, eller scan QR koden med dit mobilkamera.

Opret dig som kunde


Scan koden med din mobil og opret dig som kunde online

Hvad får du i Sparekassen Sjælland-Fyn:

     
  • En personlig og lokalkendt rådgiver, som er til at få fat i – mød os i din lokale filial, få rådgivning over telefonen eller brug vores digitale kanaler.
  • Attraktive vilkår – med PrivatFRI får du en overskuelig hverdagsøkonomi med færre gebyrer. Ring og hør om dine muligheder for at få PrivatFRI.
  • Hurtige ekspeditionstider – vi ved, at det er vigtigt at handle hurtigt, når drømmeboligen er fundet, eller spørgsmål til hverdagsøkonomien presser sig på.
  • En kompetent sparringspartner, som ikke får bonus for at sælge dig noget – vi rådgiver med afsæt i dine ønsker og behov inden for privat-, erhvervs- og formueområdet.
  • En lokal bank, der kender og engagerer sig i din by – vi arbejder aktivt for at gøre en forskel for dit lokalområde gennem lokalt samarbejde og lokale partnerskaber.


glade kunder
Per og Mette Sørensen, privat- og erhvervskunder

"Sparekassen er en god sparringspartner for os - både som privat- og erhvervskunder."

Kontakt os med henblik på at blive kunde

Send

Felter er obligatoriske og skal udfyldes.